Welkom bij TeamCreators! Leuk dat je ons gevonden hebt. Dit betekent dat je op zoek bent naar een training voor bijvoorbeeld communicatie. Hopelijk kunnen wij jullie helpen bij het (her)creëren van jullie team!
Wij zijn een dynamisch en ambitieus trainingsbureau met als slogan: “Ontdek de kracht van het spel”. Wij combineren spel met een duidelijke visie op teamontwikkeling. Hiervoor bieden wij meerdere types training aan, zoals communicatie, samenwerken en teambuilding.

Fort Evenementen en Coelman Coaching

TeamCreators is ontstaan uit een samenkomst van Fort Evenementen en Coelman Coaching. Fort Evenementen bedenkt en maakt zijn eigen groepsactiviteiten voor bedrijfsuitjes. Coelman Coaching houdt zich bezig met persoonlijke coaching trajecten.
Wij vinden dat deze combinatie geweldig werkt voor het upgraden van jullie team en teamspirit!
Met originele spelelementen, door ons zelf bedacht en gemaakt, gaan wij samen met jullie aan de slag ter verbetering van jullie communicatie, samenwerken en/of teambuilding.

Ontspannende omgeving

Wij hebben gezien dat als je in een ontspannende omgeving van een spelprogramma bent, je je altijd anders opstelt dan op kantoor en veel open-minder hierin bent. Dit gegeven gebruiken wij dan ook graag binnen de training om jullie anders te laten kijken naar mogelijkheden binnen o.a. de samenwerking en de communicatie. Leerzaam én fun!

Groot aanbod van activiteiten

Omdat wij een groot aanbod hebben van activiteiten en we deze ook nog eens zelf ontwikkelen, kunnen wij iedere training helemaal op maat maken. We kiezen dus samen met jullie een training die helemaal past binnen de problematiek van jullie team. Moet er aan de communicatie gewerkt worden, dan kiezen we bijvoorbeeld voor een portofoon spel. Willen jullie meer aandacht voor de samenwerking, dan gaan we een toren bouwen met een haak aan 8 touwen, ieder teamlid stuurt hierbij één van de touwen aan. De besturing gebeurt dus door het hele team!

Omgeving met buitenlocatie

Onze trainingen in combinatie met het spelelement organiseren wij het liefst in een inspirerende omgeving met buitenlocatie. Zo kunnen we ons focussen op de trainingselementen in een huiselijke omgeving en gaan we lekker naar buiten voor de groepsactiviteiten.
Wij werken onder meer samen met het Plofhuis bij Fort Uitermeer in Weesp. Het Plofhuis is een geweldige plek voor onze actieve trainingen. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Lekker buiten leren en spelen aan de oever van de Vecht, goed bereikbaar en centraal in de Randstad.
Maar natuurlijk komen wij ook heel graag naar een door jullie gekozen locatie en doen wij tevens incompany trainingen.

Spelen en leren, bezig zijn en verdiepen, groeien en plezier hebben: Wij combineren het beste van twee werelden, in elke vorm en op elke plek.
TeamCreators maakt teams!