Direct contact met een Team Creator: 0294 - 700 250 | info@teamcreators.nl

Teambuilding workshop

||Teambuilding workshop
Teambuilding workshop 2017-03-03T13:02:13+00:00

Maak kennis met een andere wereld in een workshop tijdens je teambuilding

Het leuke van een workshop is, dat je kennismaakt met iets waar je normaliter niet zo snel aan denkt. Daarnaast ben je met je collega’s bezig om samen iets moois te creëren waardoor de onderlinge band sterker wordt.

Workshops zijn er in alle soorten en maten. Dus of je nu met een klein team bent of met een grote groep, er is altijd wel een passende workshop te vinden.

Workshop en ondernemen

De Team Chocolate is een leuk voorbeeld waarbij je een workshop combineert met ondernemen. Je start met een korte workshop over chocolade, waarna je je eigen chocolaatje gaat maken, maar deze ook gaan benoemen, verpakken en promoten. Alle talenten van je team komen hier naar voren, waardoor je je collega’s nog beter leert kennen en dus ook beter op elkaar leert vertrouwen. Een mooie teambuilding oefening dus.

Iedereen houdt van eten, dus een kookworkshop is altijd een succes. Leer de fijne kneepjes van het vak of leer een hele nieuwe keuken kennen. Uiteraard sluit je je dag altijd af met het opsmikkelen van al het heerlijks dat jullie zelf hebben voorbereid.

Innovatief

Maar ook voor innovatieve workshops kunt u bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld altijd al eens willen vliegen met een drone met uw team? Onze drone instructeurs geven u graag een workshop drone vliegen. In kleine teams leert u deze trend van nu kennen en maakt u de mooiste luchtfoto’s!

0294 – 700 204

Ik wil graag een teambuilding workshop organiseren