Maak kennis met een andere wereld in een workshop tijdens je teambuilding! Het leuke van een workshop is, dat je kennismaakt met iets waar je normaliter niet zo snel aan denkt. Daarnaast ben je met je collega’s bezig om samen iets moois te creëren waardoor de onderlinge band sterker wordt.

Workshops zijn er in alle soorten en maten. Dus of je nu met een klein team bent of met een grote groep, er is altijd wel een passende workshop te vinden.

Plofhuis 3 avond

Plofhuis

Weesp

  • Capaciteit: 5 - 80 personen
  • Parkeren: gratis (60x)
  • Sfeer: Groen, charmant

Workshop en ondernemen

De Team Chocolate is een leuk voorbeeld waarbij je een workshop combineert met ondernemen. Je start met een korte workshop over chocolade, waarna je je eigen chocolaatje gaat maken, maar deze ook gaan benoemen, verpakken en promoten. Alle talenten van je team komen hier naar voren, waardoor je je collega’s nog beter leert kennen en dus ook beter op elkaar leert vertrouwen. Een mooie teambuilding oefening dus.

Iedereen houdt van eten, dus een kookworkshop is altijd een succes. Leer de fijne kneepjes van het vak of leer een hele nieuwe keuken kennen. Uiteraard sluit je je dag altijd af met het opsmikkelen van al het heerlijks dat jullie zelf hebben voorbereid.