Op zoek naar een unieke dag waar teambuilding centraal staat? Dan kunnen wij je bij TeamCreators verder helpen. Bij ons kan je terecht voor teambuilding uitjes die zowel sportief, fysiek én competitief zijn. Onze programma’s zijn zelf ontwikkeld en zijn inzetbaar op diverse groene locaties.

Teambuilding uitje in het groen

Organiseer je teambuilding uitje in het groen in het voormalige missiehuis Kontakt der Kontinenten dat bestaat uit een hotel, vergaderzalen en een grote bostuin. De perfecte locatie voor een actief bedrijfsuitje in het groen. Vlakbij Amsterdam vind je Het Oude Slot. Een prachtig slot omgeven door water, vijverpartijen en een grote tuin. Ook Boerderij de Boerinn tussen Woerden en Utrecht heeft alles voor een onvergetelijk teambuilding uitje. Op het terrein staan meerdere gebouwen die wij reserveren mocht het weer onverwachts omslaan. Zo’n slecht weer scenario hebben wij op bijna al onze locaties beschikbaar zodat je teambuilding uitje altijd door kan gaan.

Teambuilding in Amsterdam

Bouw op één van onze groene locaties bij Amsterdam een brug met je collega’s tijdens de Team Brug. Een leuk teambuilding uitje voor 10-50 personen dat zowel binnen als buiten plaats kan vinden. Ben je met een grotere groep en wil je lekker buiten aan de slag, dan is Team Outdoor Games een echte aanrader. Competitief en sportief waarbij vuur maken, boogschieten en een katapult bouwen én afschieten vaste onderdelen zijn om met elkaar de strijd aan te gaan. Daag je collega’s fysiek uit en beleef een dag waar nog lang over wordt gesproken.

Team-recycle-challenge

Team Recycle Challenge

Een duurzaam en creatief teambuilding programma voor grote groepen

 • Programma voor binnen en vooral buiten
 • Duur: ca. 3 uur
 • Vanaf 40 personen
 • Mogelijk op grotere buitenlocaties of binnenruimtes

Bekijk deze activiteit »

Team-outdoor-games

Team Outdoor Games

Lekker buiten bikkelen in dit uitdagende teambuilding programma

 • Programma voor buiten
 • Duur: 2 - 3 uur
 • Van 12 - 150 personen
 • Mogelijk op locaties met veel buitenruimte

Bekijk deze activiteit »

Team-brug

Team Brug

Bouw een brug met je collega's in dit toegankelijke teambuilding programma

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 1 - 1,5 uur
 • Van 10 - 50 personen
 • Mogelijk op buitenlocaties en ruimere binnenruimtes

Bekijk deze activiteit »

Milieubewuste teambuilding uitjes

Tijdens onze teambuilding activiteit Team Brug gebruiken we uitsluitend gerecycled karton. Je gasten worden in kleine teams verdeeld en krijgen beperkte gerecyclede materialen om een brug te bouwen. Na het bouwen zal de brug getest worden met een op afstand bedienbare auto. Als grande finale worden alle bruggen aan elkaar verbonden en rijdt de auto over het hele parcours. Na afloop worden de bruggen weer afgebroken en de materialen weer hergebruikt. Een leuke activiteit die in een korte tijd en tegen een klein budget ingezet kan worden. Benieuwd geworden naar onze teambuilding uitjes? Neem dan contact met ons op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.