Fun & Teambuilding zou eigenlijk één woord moeten zijn! Want bij een goede teambuilding moet fun altijd centraal staan. Samen plezier betekent beter gemotiveerd om samen te werken, naar elkaar te luisteren en beter op elkaar te vertrouwen. Daarom vinden wij het van groot belang dat al onze spelprogramma’s een fun element hebben.

Dit begint al bij het ontwikkelen van de spelprogramma’s. Bij het bedenken en maken van de teambuilding spelen hebben wij altijd de grootste lol en maken wij ons voorstellingen hoe de deelnemers gaan reageren op onze soms aparte ideeën.

Enthousiaste medewerkers

Ook onze medewerkers, jullie teambegeleiders, kennen het belang van plezier en doen heel hard hun best om zelf een plezierige dag te beleven, wat weer uitstraalt naar onze klanten. En blije deelnemers zorgen weer voor een goede samenwerking. En daarmee is de Fun & Teambuilding cirkel rond!

Het leukste om te zien bij een teambuilding dag, is dat de deelnemers die het meest verlegen zijn of het minst zin hebben, eigenlijk altijd toch het meeste plezier hebben uiteindelijk.

Ontdek je innerlijke kind

Dat komt toch omdat je tijdens de spelprogramma’s weer kind mag zijn en je innerlijke kind ontdekt wordt door jezelf én door je collega’s. Het fanatisme dat vaak wordt getoond tijdens onze spellen is daar echt het bewijs van.