Bij het organiseren van een evenement voor/met je collega’s, kan het een slimme zet zijn om er ook een teambuilding element in toe te voegen.

Het doel van teambuilding is om de onderlinge samenwerking te versterken, waardoor het vertrouwen en de groepsdynamiek weer een goede boost kan krijgen. Als je een teambuilding activiteit dus inplant tijdens je evenement, ontstaat er een sociale binding die de sfeer kan bepalen voor het verloop van je evenement.

Naast het aanbieden van teambuilding programma’s, denken wij graag met jullie mee voor het invullen van de rest van je evenement, indien gewenst.

Een teambuilding activiteit kan dus veel impact hebben tijdens uw evenement. Daarom is het belangrijk om vooraf te bepalen wat het doel van uw evenement is en daarbij een passend teambuilding programma te vinden.

Toegankelijk programma

Als u bijvoorbeeld een evenement heeft met alle afdelingen, dan moet het teambuilding programma toegankelijk zijn voor alle leeftijden, mannen en vrouwen etc. Een populair programma is dan bijvoorbeeld Team Trivial, waarbij de deelnemers in teams allerlei doe- en denkopdrachten gaan doen waarbij plezier, samenwerken en communicatie een belangrijke rol spelen. Vooraf maakt u zelf een keuze uit de mogelijke opdrachten.