Direct contact met een Team Creator: 0294 - 700 250 | info@teamcreators.nl

Hoe werkt het

|Hoe werkt het
Hoe werkt het 2017-03-08T12:11:32+00:00

Samen kiezen voor de juiste activiteit

Of je nu met 10 of met 500 deelnemers een activiteit wilt organiseren, onze TeamCreators nemen alle zorg uit handen. Wij luisteren naar uw wensen en doelen van de activiteit en zoeken daarbij de geschikte activiteit en indien gewenst, de geschikte locatie. Vervolgens kiezen we onze best passende medewerkers die ervoor zorgen dat uw gekozen activiteit van top tot teen perfect wordt uitgevoerd.

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar een activiteit tijdens een vergadering, een bedrijfsuitje, een training, een personeelsfeest. Onze teambuilding programma’s zijn ontwikkeld voor de zakelijke markt en dus ook gericht op de zakelijke klant. Alle programma’s hebben als belangrijkste thema teamwork en communicatie.

Ben je een trainer of een coach?

Ontdek dan de kracht van het spel tijdens je teambuilding sessies en trainings activiteiten!

Wij verzorgen de materialen en de medewerkers en jullie gebruiken je skills om extra dynamiek toe te voegen aan het door jullie zelf ontwikkelde trainingsprogramma. Tijdens de activiteit heb jij alle ruimte om je training in de praktijk te zien worden gebruikt.

Activiteiten op maat

Omdat wij constant bezig zijn met het creëren van nieuwe teambuilding activiteiten, luisteren wij met veel plezier naar jullie wensen en naar wat voor activiteiten jullie op zoek zijn. Naar aanleiding van deze wensen kunnen wij dus ook activiteiten op maat maken en aanbieden.

Geïnteresseerd? Wij gaan graag het gesprek met jullie aan over de mogelijkheden! Neem direct contact op met één van onze TeamCreators op 0294 – 700 250 of via info@teamcreators.nl.

Ben je een (vergader)locatie?

Dan verzorgen wij de (teambuilding) activiteiten tijdens een door jullie georganiseerd bedrijfsuitje, personeelsfeest of vergadering!

Hierbij halen wij de volledige zorg bij je weg door met alle materialen en medewerkers op de afgesproken tijd klaar te staan, maar ook dat jullie locatie er na de activiteit weer helemaal uitziet zoals je deze aan ons hebt overgedragen.

Samenwerking

Wil je hierin een samenwerking? Dan staan wij graag open voor jullie ideeën. Het is bijvoorbeeld mogelijk om onze online brochure op jullie website te plaatsen (met je eigen logo uiteraard) of bijvoorbeeld aan ons te vragen contact op te nemen met jullie klant om de geschikte activiteit te zoeken.

Nieuwsgierig geworden? Met veel plezier lichten wij de mogelijkheden toe in een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met één van onze TeamCreators op 0294 – 700250 of via info@teamcreators.nl.

Ben je op zoek naar een activiteit voor je bedrijfsuitje?

Surf dan langs onze activiteiten en kijk welk programma het best past bij jullie bedrijf en het doel van het bedrijfsuitje. Of je nu met 10 collega’s bent of met 500, wij hebben altijd een passend aanbod van mogelijkheden. Bij het ontwikkelen van onze teambuilding programma’s houden wij altijd in gedachten dat deze geschikt moeten zijn voor alle collega’s, van secretaresse tot account manager en dus voor iedereen een toevoeging moet zijn. Daarom zijn onze activiteiten over het algemeen zeer toegankelijk en vaak ook nog aan te passen naar wens.

Overal in Nederland

Wij bieden naast de activiteiten ook graag onze hulp bij het zoeken van de geschikte locatie, overal in Nederland. Hierbij kun je natuurlijk ook denken aan jullie eigen kantoor of misschien had je al een locatie op het oog.

Geïnteresseerd in één van onze activiteiten? Met veel plezier maken wij een vrijblijvende offerte van de mogelijkheden! Neem direct contact op met één van onze TeamCreators op 0294 – 700250 of via info@teamcreators.nl.

0+
Locaties
0+
Activiteiten
0+
Klanten

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen