TeamCreators is ontstaan vanuit ons andere label Fort Evenementen. Hier zijn wij in 2014 begonnen met het organiseren van bedrijfsuitjes op bijzondere en historische locaties. Hier kwam al snel de vraag naar voren voor originele teambuilding activiteiten, waarbij wij erachter kwamen dat we enorm veel plezier haalden uit het bedenken en maken van groepsactiviteiten. Inmiddels zijn we al heel wat activiteiten verder en blijven we ons elk jaar ontwikkelen en innoveren. Ons team stelt zich graag aan je voor.

Robert-Jan Nederbragt, Creative director

Robert-Jan Nederbragt | TeamCreators
Ondernemen, innoveren en hard werken, dat zijn mijn passies! Ik werk al meer dan 10 jaar in de evenementenbranche en heb daarin mijn eigen manier gevonden van het organiseren van vele leuke bedrijfsuitjes en mooie evenementen. Ik ben gek op gadgets en ben altijd op zoek naar de nieuwste trends voor het ontwikkelen van de leukste teambuilding activiteiten. Hopelijk zie ik jullie snel bij een van onze evenementen!

Patricia Nederbragt-Lammers, Sales & marketing director

Patricia Nederbragt-Lammers | TeamCreators
Ik ben een gepassioneerd ondernemer die gek is op het bedenken van nieuwe groepsactiviteiten die ik vervolgens heel graag aan onze leuke klanten verkoop om ze zo een bijzondere dag te geven aan hun collega’s of relaties. Als geen ander weet ik hoe belangrijk onze medewerkers zijn en begrijp daarom heel goed het belang van een geslaagd bedrijfsuitje. Ik hoop je snel eens aan de telefoon te hebben om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen!

Lianne Kiela,
Marketing

Lianne Kiela | TeamCreators
Met creativiteit en organisatie-skills uit de reclamewereld bleek een marketing job bij TeamCreators direct een schot in de roos. Zo zet ik mij onder meer in om de naamsbekendheid en zichtbaarheid van TeamCreators verder te versterken. Bovendien breng ik als activiteitenbegeleider orde in de chaos en houd ik graag de vaart in onze bedrijfsuitjes. Wie weet zien we elkaar binnenkort bij één van onze leuke groepsactiviteiten!

Mark Dijkmans,
Eventmanager

Mark Dijkmans | TeamCreators
Sinds 2017 ben ik onderdeel van het team en ben ik naast eventmanager mede verantwoordelijk voor alle spelmaterialen. Dit betekent dat ik het onderhoud doe, maar ook meedenk en -bouw met het ontwikkelen van nieuwe spelprogramma’s!

Albert Gerritsen,
Account- & Eventmanager

Albert Gerritsen | TeamCreators
Hoi, mijn naam is Albert. Sinds 2016 met veel plezier werkzaam voor Team Creators. Naast eventmanager ben ik ook werkzaam als accountmanager. Wij zijn namelijk altijd opzoek naar locaties waarmee we samen kunnen werken! Dus een mooie, afwisselende job! Wellicht tot snel, op een mooi evenement, of aan de koffie tijdens een kennismakingsgesprek op locatie. Groet, Albert

Martin Gerritsen,
Eventmanager

Martin Gerritsen | TeamCreators
Uitdagende activiteiten, geweldige locaties en fantastische collega’s. Dat maakt mijn werk als event-manager bij teamcreators zo bijzonder. Ik vind het telkens weer geweldig om te zien hoe teams er tijdens onze activiteiten vol tegen aan gaan, onvermoede talenten ontdekken en op een ontspannen manier naar elkaar toe groeien. Zelf heb ik overigens een achtergrond in de zorg en de communicatie.

Anja van Ommering,
Eventmanager

Anja van Ommering | TeamCreators
Ik ben Anja, één van de eventmanagers van TeamCreators. Met behulp van onze verschillende teambuilding activiteiten is het mijn persoonlijke uitdaging om jullie, je bedrijf of jullie klant tot sportief en teamgericht denken te zetten. Mijn dag is pas geslaagd als ik merk, zie of hoor dat jullie dag geslaagd is!

The TeamCreators, activiteitenbegeleiders


Naast onze vaste collega’s, staat er een team van enthousiaste activiteitenbegeleiders voor jullie klaar om een fantastisch dagje uit te organiseren samen met onze eventmanagers. Ons team bestaat uit jonge en oude collega’s, man, vrouw, stewardessen, leraren, festival medewerkers, studenten en zoveel meer enthousiaste medewerkers!