TeamCreators is ontstaan vanuit ons andere label Fort Evenementen. Hier zijn wij in 2014 begonnen met het organiseren van bedrijfsuitjes op bijzondere en historische locaties. Hier kwam al snel de vraag naar voren voor originele teambuilding activiteiten, waarbij wij erachter kwamen dat we enorm veel plezier haalden uit het bedenken en maken van groepsactiviteiten. Inmiddels zijn we al heel wat activiteiten verder en blijven we ons elk jaar ontwikkelen en innoveren. Ons team stelt zich graag aan je voor.

Robert-Jan Nederbragt, Creative director

Robert-Jan Nederbragt | TeamCreators
Ondernemen, innoveren en hard werken, dat zijn mijn passies! Ik werk al meer dan 10 jaar in de evenementenbranche en heb daarin mijn eigen manier gevonden van het organiseren van vele leuke bedrijfsuitjes en mooie evenementen. Ik ben gek op gadgets en ben altijd op zoek naar de nieuwste trends voor het ontwikkelen van de leukste teambuilding activiteiten. Hopelijk zie ik jullie snel bij een van onze evenementen!

Patricia Nederbragt-Lammers, Sales & marketing director

Patricia Nederbragt-Lammers | TeamCreators
Ik ben een gepassioneerd ondernemer die gek is op het bedenken van nieuwe groepsactiviteiten die ik vervolgens heel graag aan onze leuke klanten verkoop om ze zo een bijzondere dag te geven aan hun collega’s of relaties. Als geen ander weet ik hoe belangrijk onze medewerkers zijn en begrijp daarom heel goed het belang van een geslaagd bedrijfsuitje. Ik hoop je snel eens aan de telefoon te hebben om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen!