U bent gekozen om het jaarlijkse bedrijfsuitje te organiseren, maar de invulling is makkelijker gezegd dan gedaan. Wij helpen u op weg met wat ideeën voor een teambuilding bedrijfsuitje!

Als u alle collega’s bij elkaar heeft tijdens het bedrijfsuitje, dan is het misschien een goed idee om naast een gezellige dag, ook te werken aan de onderlinge banden met een leuk teambuilding programma. Welke activiteit u hiervoor ook kiest, er komt altijd wel een soort van teambuilding bij kijken. Omdat u als team aan de slag gaat. Of omdat u elkaar beter (lees op een andere manier) leert kennen. Of omdat uw collega’s uit hun comfortzone stappen.

Ontdek tijdens uw bedrijfsuitje de kracht van het spel met één van onze leuke teambuilding programma’s zoals bijvoorbeeld Team Topoly, een uitvergrote versie van Monopoly.

Doe en denk opdrachten

Bij Team Topoly is het de bedoeling dat elk team zoveel mogelijk forten verzameld (in plaats van straten). Dit doen de teams door allerlei doe en denk opdrachten te voltooien. Elk fort heeft zijn eigen opdracht en het team kan ter plekke beslissen of zij de opdracht willen uitvoeren. Alle opdrachten (lees spelonderdelen) kunnen alleen voltooid worden door een goede samenwerking binnen het team.