Direct contact met een Team Creator: 0294 - 700 250 | info@teamcreators.nl

Team Trivial

||Team Trivial
Team Trivial 2018-02-07T12:06:20+00:00

Teambuilding én Fun bij dit populaire teambuilding programma

Team Trivial is een uitdagend teambuilding programma waarvoor communicatie, samenwerking en een beetje geluk nodig zijn om als winnend team gekroond te worden! Dit spelprogramma is gebaseerd op het welbekende gezelschapsspel Triviant.

Denk- en doe opdrachten

Uw gezelschap wordt in teams verdeeld en gaat aan de slag met diverse denk- en doe opdrachten. De teams moeten zoveel mogelijk trivianten verzamelen om te winnen. Omdat wij het programma zelf hebben ontwikkeld, is het mogelijk om een aantal onderdelen aan te passen aan uw thema van de teambuilding of uw bedrijf. Hierin denken wij graag met u mee.

Team Trivial staat garant voor een plezierige en actieve middag!

Een aantal voorbeelden van de activiteiten

Kopjes en houtjes. Het team moet houtjes vinden die onder kopjes liggen op een ronddraaiende schijf. Omstebeurt mag men een een kopje optillen. Ligt daar een houtje onder, dan mag men deze pakken, ligt er niets onder, dan moet er een houtje teruggelegd worden. Als de tijd om is moeten de houtjes de oplossing vormen voor de cijfercode. Communicatie en geheugentraining.

Kasteel bouwen. Het team wordt in tweeën gesplitst. Eén team krijgt een afgebouwd kasteel te zien (van legostenen). Het andere team moet dit kasteel exact nabouwen. Instructies krijgen ze van het andere team per portofoon. Communicatie en leiderschap.

En sommige opdrachten zijn gewoon voor de leuk!

Zoals schieten met een luchtbuks. Na een korte uitleg en oefenronde, gaat het erom of men genoeg flessen heeft geraakt om een triviant te vinden.

0294 – 700 250

Ik wil graag de Team Trivial boeken

Eigenschappen

Competitie 70%
Fun 80%
Teambuilding 70%