Direct contact met een Team Creator: 0294 - 700 250 | info@teamcreators.nl

Team Reaction

||Team Reaction
Team Reaction 2018-02-07T11:56:45+00:00

Bouw een enorme kettingreactie met je collega’s!

Op zoek naar een leuke activiteit voor een groot gezelschap? Dan is de Team Reaction echt ideaal!

Mega kettingreactie

Bouw met allerlei (gebruikt) materiaal per team een onderdeel van een megagrote kettingreactie. De ultieme teambuilding uitdaging dus, want je moet niet alleen met je eigen team samenwerken, ook een goede communicatie met de andere teams is essentieel.

Domino Day

Het is dus de bedoeling dat u een onderdeel bedenkt dat aansluit op het onderdeel van uw buren en er een bal overheen kan rollen. Een soort Domino Day, maar dan met heel veel verschillende soorten spullen.

Uw gezelschap wordt in teams verdeeld van 4 – 8 personen (afhankelijk van de groepsgrootte). Elk team ontvangt een genummerde kist met bouwmaterialen (o.a. hamer, spijkers, touw en tape). Het nummer staat voor de plaats binnen de kettingreactie.

Winkelen in de marktkraam

Vervolgens worden de teams uitgenodigd om te gaan “winkelen” in de marktkraam, waarna ze kunnen gaan starten met de bouw van hun onderdeel.

Thema van de bouwwerken

Vooraf kunnen we met u afspreken om een thema te hangen aan de bouwwerken (bijvoorbeeld elk team een andere kleur of het logo van uw bedrijf verwerken), alsook hoelang u wenst te bouwen (dit kan minimaal één uur zijn, maximaal 2,5 uur). De kettingreactie zelf duurt meestal tussen de 5 en 15 minuten.

0294 – 700 250

Ik wil graag de Team Reaction boeken

Eigenschappen

Competitie 10%
Fun 80%
Teambuilding 100%