Direct contact met een Team Creator: 0294 - 700 250 | info@teamcreators.nl

Team iChallenge

||Team iChallenge
Team iChallenge 2018-02-07T12:11:06+00:00

Wie maakt de meeste originele teamfoto?

Op pad met je collega’s met een iPad door bijvoorbeeld een prachtige Vestingstad. Lekker touren en ondertussen vragen beantwoorden, doe opdrachten uitvoeren en vele foto- en video opdrachten maken.

Originaliteit wordt gewaardeerd

Bij de foto en video opdrachten wordt je gewaardeerd naar originaliteit, dus het kan niet gek genoeg. Wat dacht je van een dating video maken voor de dorpskerk? Of een groepsfoto “op zijn kop”?

Tijdens de ontdekkingstocht kun je ook nog je collega’s dwarsbomen door ze “bommen” te sturen (= schermblokkering) of met ze te chatten! Een leuke teamopdracht in de buitenlucht!

De Team iChallenge is niet alleen te voet te doen, maar ook met verschillende voertuigen.

E-steps

Stap op een superstoere en milieuvriendelijke elektrische step en maak een tocht van ca. 20 km waarbij u diverse opdrachten dient uit te voeren. De iPad gaat gewoon mee op de step en geeft u aan hoe u moet rijden en waar de opdrachten zich bevinden. De steps zijn zeer gebruiksvriendelijk. Te boeken bij 12 – 30 deelnemers.

Solex

Maar ook met een moderne (!) en trendy Solex kunt u de Team iChallenge doen. Een volledig elektrische Solex die u stil langs prachtige landschappen brengt en waarbij u tussendoor uiteraard allerlei opdrachten dient uit te voeren. Te boeken bij 12 – 35 personen.

Sloep

Liever lekker een dagje op het water? Doe dan de Team iChallenge op het water. Stap in een relaxte, stoere sloep van aluminium met veel zitcomfort. Hiervoor is geen vaarbewijs vereist, wel creativiteit om de meest originele foto te maken! Te boeken bij 6 – 50 personen.

0294 – 700 250

Ik wil graag de Team iChallenge boeken

Eigenschappen

Competitie 60%
Fun 90%
Teambuilding 60%