Direct contact met een Team Creator: 0294 - 700 250 | info@teamcreators.nl

Team Chocolate

||Team Chocolate
Team Chocolate 2018-02-07T12:14:11+00:00

Smakelijke teambuilding en ondernemerschap

De Team Chocolate start met een korte workshop Chocolade. Hoe maak je bonbons of een lekker schaaltje van chocolade? Onze huispatissier leert u in korte tijd een aantal kneepjes van het vak.

Branding

Daarna gaat u in teams aan de slag met de branding. Wat voor chocolade gaat u maken? Hoe heet uw chocolade? Hoe ziet de verpakking eruit? Wat is uw marketing plan? Kortom, bedenk een product en breng het op de markt!

Team mix

Dit teambuilding programma werkt het best als u de teams mixt met de vele verschillende functies binnen uw bedrijf of de verschillende types mensen. Hiermee worden de beste resultaten bereikt!

Hoe gaat de Team Chocolate in zijn werking?

Nadat u een korte workshop heeft gehad over chocola, afhankelijk van de groepsgrootte allemaal te samen of in meerdere grote groepen, wordt uw gezelschap verdeelt in teams van 5 – 8 personen.

Vervolgens gaan de teams samen een ontwerp bedenken, alsook een naam (met slogan), een marketing plan en alles wat er nog meer komt kijken bij het op de markt brengen van een produkt. Wij verzorgen flipovers, verpakkingsmaterialen, schrijfblokken en natuurlijk de chocolade met bakmiddelen.

We sluiten dit teambuilding programma af met de pitch van elk team. Vooraf hebben wij met u afgesproken wie de jury is (dat kunnen uw eigen medewerkers zijn, de patissiers of onze medewerkers) en zij bepalen wie het beste product heeft gelanceerd.

0294 – 700 250

Ik wil graag de Team Chocolate boeken

Eigenschappen

Competitie 70%
Fun 80%
Teambuilding 80%