Direct contact met een Team Creator: 0294 - 700 250 | info@teamcreators.nl
Activiteiten 2018-02-07T13:01:39+00:00

Een luchtig en toegankelijk teambuilding programma op basis van Triviant, waarbij je zelf de denk en doe opdrachten vooraf uitkiest.
Geschikt voor alle doelgroepen en zeer flexibel in te zetten.

Lees meer

Bouw, ontwerp en race met je zelfgemaakte racewagen van gerecycled materiaal. Een soort zeepkistenrace die ook nog goed is voor het milieu. Een luchtig en toegankelijk teambuilding programma voor vele doelgroepen.

Lees meer

Maak kennis met deze trendy activiteit en vlieg met een professionele drone over de prachtige landschappen van Nederland. In kleine teams gaan jullie vliegen en foto’s maken, waarbij we uiteraard eindigen met een groepsfoto.

Lees meer

Bouw een megagrote kettingreactie samen met je collega’s en/of vrienden! Ga aan de slag met voornamelijk gebruikt materiaal om in deze ultieme teambuilding activiteit een giga ketting reactie te creëeren (zoals Domino Day).

Lees meer

Een mobiele “Escape Room” die je op kantoor kunt doen, als meeting onderbreker of als extra activiteit in de winter. Open de kist met vele sloten door het oplossen van puzzels en raadsels, ook in virtual reality.

Lees meer

Daag uw collega’s uit in deze fysieke strijd, waarbij kracht, tactiek en geluk nodig zijn om de andere teams te verslaan.
De ingrediënten zijn stoer, competitie, hilariteit, toegankelijk, licht sportief en vooral lekker buiten aan de slag!

Lees meer

Ga op ontdekkingstocht met een iPad en doe allerlei opdrachten zoals vragen (over uw bedrijf), foto opdrachten en doe opdrachten. Niet alleen mogelijk te voet, maar ook per elektrische step of Solex of per sloep op het water.

Lees meer

Volg een miniworkshop chocola, waarna je in teams aan de slag gaat met het bedenken van jullie eigen chocolaatje. Niet alleen het product moet worden bedacht, maar ook een marketing plan, de verpakking etc.

Lees meer

Bedenk en bouw je eigen (mini)golfbaan met gerecyclede materialen. Gebruik je creativiteit, werk samen met je collega’s en sluit de activiteit af met de competite tegen de andere teams. Jouw gebouwde baan moet dus ook te spelen zijn!

Lees meer

Een fysieke én mentale uitdaging, waarbij samenwerken, communiceren en brute kracht nodig zijn om als team als eerste over de finish lijn te gaan. Volg een korte roeiclinic waarna je in teams kennismaakt met deze stoere sport.

Lees meer

Start je evenement met een goede ijsbreker om gelijk de sfeer te zetten met een Team Energizer. Deze korte teambuilding programma’s hebben als hoofddoel even het hoofd verzetten, ook bijvoorbeeld tijdens een vergadering.

Lees meer

Samen aan de slag voor een heerlijke maaltijd in een leuke kookworkshop. De perfecte activiteit voor kleine groepen, waarbij je elkaar beter leert kennen en ook nog eens heerlijk gaat eten! Eten verbindt tenslotte.

Lees meer

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen