Even lekker naar buiten, actief aan de slag met de collega’s voor een goede teambuilding. Hoe actief, dat hangt van u en uw collega’s af.

Om uw teambuilding dag actief én gezellig in te vullen, raden wij Team Trivial aan. Gebaseerd op Triviant, dient u in dezelfde categorieën trivianten te verzamelen door met uw team diverse opdrachten uit te voeren, zoals schieten met een luchtbuks. Een guilty pleasure activiteit van velen! U kiest zelf vooraf hoe actief u het spel wenst te maken door een keuze te maken uit meer dan 20 activiteiten. Hiermee heeft u een activiteiten programma dat voor iedereen leuk is!

Tal van actieve teambuilding activiteiten

Eigenlijk zijn al onze teambuilding programma’s geschikt voor een actieve dag met uw collega’s. Actief wil namelijk niet altijd sportief zeggen, dus ook actief aan de slag met bijvoorbeeld je creativiteit in de Team Golf Challenge of met je hersens bij de Team Room VR.

Sportieve teambuilding

Voor de échte sportievelingen onder u bieden we bijvoorbeeld de activiteit Team Roeien aan. Stap met uw collega’s in een voormalige reddingssloep, volg de roeiclinic van een professional en probeer de sloep gezamenlijk vooruit te krijgen. Een perfecte én actieve teambuilding waarbij niet alleen kracht, maar ook communicatie een zeer belangrijke factor is! En ook nog eens heel leuk om te doen!